Praznujemo Erasmus+ dneve

Že drugo leto zapored nacionalne agencije sodelujejo v vseevropskih Erasmus dnevih, #ErasmusDays, ki letos potekajo od 10. do 12. oktobra 2019. Namen #ErasmusDays je s številnimi aktivnostmi doseči čim večje število ljudi, širiti pozitivne učinke programa Erasmus+ in ozavestiti pomen mednarodne mobilnosti, mednarodnega sodelovanja ter širjenja znanja s katerim izboljšujemo kakovost izobraževanja.

Tudi JOP spada med Erasmus+ projekte, zato smo na Pedagoški fakulteti Univerze v Ljubljani pripravili nekaj promocijskega materiala; v avli se je predvajala projekcija s predstavitvijo projekta, študentje so lahko vzeli s sabo letake, vhod fakultete pa je krasil tudi projektni plakat.

Na fakulteti Åbo Akademi na Finskem, koordinatorki projekta JOP, pa so ob Erasmus+ dnevih pripravili interaktivni plakat, kjer so lahko študentje izbrali svoje večjezične nadnaravne moči: razumevanje telesne govorice, uporaba Netflixa in Youtube v drugih jezikih, uporaba več jezikov doma, petje v 20 različnih jezikih.

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja